EnglishFinnish

Piruvie tuntuu rohkealta olla juuri nyt näin paljas -Sallamari

”Valhetta olisi sanoa, että on superiisiä katsoa tällaista täysin riisuttua kuvaa itsestään.

Paljas pinta ei kyllä ole minulle mitenkään vierasta, alastonna olo on ihan luontainen olotila. Kuvassa alastomuutta minulle edustaa kontrollista luopuminen. Siis se että tässä kuvassa minä olen itsenäni toisten katsottavissa, ilman että olen omakätisesti voinut vaikuttaa kuvan sisältöön.

Piruvie tuntuu rohkealta olla juuri nyt näin paljas.

Tämä kokemus oli minulle enemmän kuin arvokas oppikappale omana itsenään olemisen tärkeydestä.

Tulla nähdyksi aitona omana itsenään – se on siis ehkä siisteinä maailmassa – on rohjettava katsoa itse itseään aitona itsenään.

Mun katse hakeutuu kuvassa mun silmiin – miten voikaan yhtä aikaa näytää vähän viisaalta, kovin levolliselta ja mieleltään leikkisältä.

Ai ne vialliset kohdat mussa? Onhan nekin kuvassa esillä ja löydät ne kyllä, kunhan ensin maltat irroittaa katseesi katseestani.” -Sallamari

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

#älämahdumuottiin 4 vuotta!

Neljä vuotta sitten kuvattiin ensimmäisiä #älämahdumuottiin -kuvia. NELJÄ VUOTTA SITTEN!! Ensimmäisen kahden kuvauspäivän aikana kuvattiin noin 150 henkilöä ja meille valkeni kuinka suuri tarve tällaiselle

Lue lisää »