KUVAUKSET

Kaikille avoimia ja ilmaisia #älämahdumuotiin -kuvauksia järjestetään noin 1-2 kertaa vuodessa.

Näin kuvaus käytännössä toteutetaan: Kuvaamme sinusta #älämahdumuottiin-kuvan juhlistaaksemme tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta, kehorauhaa ja itsensä hyväksymistä.

Kuvauksen ehtona on, että kuvassa esiinnytään alasti mallinuken kera (alushousut saa jättää jalkaan ja olemme järjestäneet kuvauspaikalle rauhallisen pukeutumistilan niin, että kuvaan pääsee suoraan mallinuken kera) ja että kuvat saa julkaista ja niitä saa käyttää #älämahdumuottiin ry:n toiminnassa.

Kuvauspaikoilla on useita mallinukketorsoja, ainakin nais- ja miesfiguurit, joillain kuvauspaikoilla voit valita valkoisen tai mustan nais- tai miesfiguurin. Koska nukkeja on useampi, voitte olla kuvissa vaikka yhtä aikaa.

Kuvat julkaistaan nettisivuillamme www.alamahdumuottiin.fi sekä facebookissa www.facebook.com/alamahdumuottiin & instagramissa www.instagram.com/alamahdumuottiin Kuvan saa ladata kuvat omaan käyttöönsä ja jakaa myös omassa somessa. Kannustamme myös kuvauksissa mukana olleita ihmisiä jakamaan oman #älämahdumuottiin-tarinansa.

Kuvaamme halukkaita myös ajanvarauksella, maksua vastaan. Jos haluat itsellesi tai vaikka yrityksellesi tai yhteisöllesi oman, rauhallisen #älämahdumuottiin-kuvaushetken, niin varaathan erikseen ajan (040 533 0931/Mirkku).

Yksityisistä #älämahdumuottiin-kuvauksesta veloitamme 60€/hlö (hintaan sisältyy kuvaus sekä yksi #älämahdumuottiin-tiedosto).

Kaikki tulo käytetään lyhentämättömänä #älämahdumuottiin ry:n toimintaan.

Yhdistykselle saa mielellään ehdottaa erilaisia sponsori- & yhteistyökuvioita. #älämahdumuottiin -kuville etsitään jatkuvasti näyttelytiloja. Lisäksi luennoimme ja kerromme mielellämme projektista ja tarinoista kuvien takaa. #älämahdumuottiin workshop ja mininäyttely on mahdollista tilata kouluille tukemaan kiusaamisen vastaista työtä. Yksi tavoitteemme on tehdä kuvista jättikollaasi esim. Forumin lasikulmaan tai muuhun näkyvään paikkaan.