Ensimmäistä kertaa elämässä tunnen aidosti, että joku katsoo minua ajatellen ”onpa kaunis ihminen” kuin sieluani kuvattaisi -Tiitus

Voit kuunnella Tiituksen tarinan tästä.

”Astelen sermin taakse, ja alan riisuutua. Sydän hakkaa rinnassa ja kädet on hiestä jäiset. Mieli hyökkää kehoon kiinni kaikilla keksimillään piruilla, jokaisella ahdistavalla muotilla. Yrittäen tukehduttaa sen kuka olen.

Olen lestadiolainen biseksuaali, olen narkkari ja rikollinen. Olen lihava ja ihoni on kuin kivituhkaa, vanhan poljetun leikkikentän pohjalla. Epätasainen, rikki, revitty ja viilletty. En ansaitse olla täällä, niin kuin en ansaitse olla missään. Niin kuin en ansaitse saavuttaa mitään. Koska olen itse itseni tuhonnut, en ansaitse olla muuta kuin osa kaikkea tätä kipua.

Astun alastomana esiin sermin takaa, otan nuken syliini ja katson kuvaajaa. Yhtäkkiä olo on täysin tyhjä. Seesteinen. Edeltävä ajatuksien ja tunteiden sekamelska hiljenee. Olen alasti, mutta en niin kuin muut sen näkevät. Ensimmäistä kertaa elämässä tunnen aidosti, että joku katsoo minua ajatellen ”onpa kaunis ihminen” kuin sieluani kuvattaisi.

Siinä hetkessä olin sitä mitä oikeasti olen, ja unohdin kehoni, fiktiivisen minäni!

Minä Luojan luoma, kaunis ihminen. Joka rakastaa kauneutta, niin miehen kuin naisen. Joka uskoo niin kuin sydän sanoo, joka on virheensä korjannut ja tekonsa hyvittänyt. Ansaitsen olla onnellinen, ansaitsen rakastaa ja olla rakastettu. Minä voin ja saan olla sitä mitä olen juuri nyt!

Saan olla kaunis.

Kaksi viikkoa myöhemmin, (tänään) kuvat saapuvat. Järkytyn ja haluan poistaa kuvat. Tai jos jotakin julkaisen niin ainakin muokkaan kaikki virheet pois. Alan muokata kuvaa ja tajuan kuinka olen taas vajoamassa kaikkiin niihin muotteihin, mihin koko elämäni olen itseni survonut. Raivostun itselleni ja alan kirjoittaa. Ja tässä nyt olen, alasti fyysisesti mutta enne kaikkea henkisesti.

Ja en enää ikinä mahdu muottiin!” – Tiitus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Yksi vastaus

  1. Voi Tiitus, niin kauniisti sanottu. Kaunis siili sinä olet. Älä aliarvio itseäsi lainkaan. Voit olla ylpeä itsestäsi ja kulkea selkä suorana. Olen itse kohdannut tuon osittain mitä sinä. Tiesin jo lapsena että olen homo 80 luvulla oli mitä oli. Olen syntynyt 60 luvulla. Tarinasi kosketti minua kun olisin itse ollut siinä. Tilin itseni kanssa sinuksi tuolloin ja oli helpompaa sen jälkeen. Heinoa Rakas Tiilus. Älä aliarvio enään koskaan itseäsi
    Olisi hienoa jos saisin sinuun yhteyden ja keskustella kanssani,ja ehkä jopa tavata. Laitan tähän Puh.nro jos haluat soittaa tai laita sinä numero niin minä soitan sinulle. Toivon että saan sinuun yhteyden. 045-6769336
    Ari Kemppainen

Kommentointi ei ole käytössä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita