#älämahdumuottiin – podcast on julkaistu!

Jihuu!! Ensimmäinen #älämahdumuottiin – podcastjakso on nyt julkaistu! Podcastia pääsee kuuntelemaan täältä: https://anchor.fm/ala-mahdu-muottiin

#älämahdumuottiin on podcast rohkeudesta, aitoudesta ja muottien rikkomisesta. Tässä ensimmäisessä jaksossa kerromme mistä #älämahdumuottiin -liikkeessä on kyse, mitä #älämahdumuottiin kuvauksissa tapahtuu ja miksi #älämahdumuottiin on niin tärkeää. Lisäksi heittäydymme haavoittuvaisiksi avaamalla omia ja yhdistyksen tarinoita.

Tässä ensimmäisessä jaksossa äänessä ovat enimmäkseen #älämahdumuottiin -projektin ja #älämahdumuottiin ry:n perustajat Mirkku Merimaa ja Niina Stolt, mutta myös #älämahdumuottiin ry:n hallituksen jäsen ja mies podcastin teknisen toteutuksen (ja tunnarin) takana, Timo Stjernberg. Jatkoaa tarkoituksena on kuitenkin kutsua mukaan vieraita kertomaan siitä mitä #älämahdumuottiin heille merkitsee ja minkälaisia muotteja he ovat elämänsä aikana kohdanneet.

Meille saa mielellään antaa palautetta jaksosta, esittää toiveita ja ehdottaa vieraita. Toivomme myös että podcastia jaetaan ja sille annetaan hyviä arvosteluja. Jos siis tykkäät. Kiitos jo etukäteen!

p.s. Nyt kun olemme julkaiseet oman podcastin on hyvä hetki myös muistella, että missä podcasteissa olemme olleet vuosien varrella mukana puhumassa #älämahdumuottiin -projektissa. Ainakin näissä:

Luovia – podcast

Iso Kolmonen – podcast

Seitinohuella

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita