#älämahdumuottiin 4 vuotta!

Neljä vuotta sitten kuvattiin ensimmäisiä #älämahdumuottiin -kuvia. NELJÄ VUOTTA SITTEN!! Ensimmäisen kahden kuvauspäivän aikana kuvattiin noin 150 henkilöä ja meille valkeni kuinka suuri tarve tällaiselle projektille on.

Todettiin, että tämä ei jää tähän ja niin projekti lähti laajenemaan.

Vuosien aikana #älämahdumuottiin -kuvia on otettu yli 1500, kaikille avoimia ja ilmaisia kuvauspäiviä on ollut 21 eri puolilla Suomea ja yksi kuvauspäivä New Yorkissa ja lisäksi olemme tehneet tilauksesta kymmeniä yksityisiä #älämahdumuottiin-kuvausia, valokuvaajia on mukana yhteensä 13, näyttelyitä on järjestetty 4 ja yhdistyksiä on perustettu 1. Ihan vaan muutamia numeroita mainitakseni.

Viime keväänä perustimme #älämahdumuottiin ry:n, jotta toiminta jatkuisi ja laajentuisi ja saisimme (vihdoinkin) myös rahoitusta projektille. Toimintaa ja jäsenhankintaa emme ole vielä saaneet käynnistettyä (koska korona), mutta pikkuhiljaa kerromme niistäkin lisää.

Unelmat jättilakanasta Forumin lasikulmasta, maailmanvalloituksesta, koulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä, kirjasta, podcastista ja tv-ohjelmasta elävät vielä vahvana! Ja niiden eteen tehdään työtä. Mutta ennen kaikkea teemme työtä, jotta kenenkään ei tarvitsisi tunte olevansa vääränlainen.Maailma tarvitsee projektia/liikettä/yhdistystä/ihmisiä, jotka taistelevat tasa-arvon, suvaitsevaisuuden, kehorauhan ja itsensä hyväksymisen puolesta ❤

Tätä kaikkea ja paljon muuta on #älämahdumuottiin.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Aiheeseen liittyviä artikkeleita