Älämahdumuottiin

English EN Finnish FI

MITEN?

Näin kuvaus käytännössä toteutetaan: Kuvaamme sinusta #älämahdumuottiin-kuvan juhlistaaksemme tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta, kehorauhaa ja itsensä hyväksymistä.

Kuvauksen ehtona on, että kuvassa esiinnytään alasti mallinuken kera (alushousut saa jättää jalkaan ja olemme järjestäneet studiolle rauhallisen pukeutumistilan niin, että kuvaan pääsee suoraan mallinuken kera).

Studiolla on neljä mallinukketorsoa, voit valita joko valkoisen tai mustan nais- tai miesfiguurin. Koska nukkeja on neljä, voitte olla kuvissa vaikka yhtä aikaa! Kuvat julkaistaan nettisivuillamme www.alamahdumuottiin.fi sekä facebookissa www.facebook.com/alamahdumuottiin & instagramissa www.instagram.com/alamahdumuottiin ja sieltä voit ladata kuvat omaan käyttöösi.

Avoimia & maksuttomia kuvauspäiviä järjestämme studiollamme Helsingissä pari kertaa vuodessa, keväällä & syksyllä, mutta teemme mielellämme #älämahdumuottiin -kuvauksia muulloinkin. Myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Mukaan kaipaamme erityisesti miehiä, vanhempia ihmisiä & etnisen taustan omaavia ihmisiä, jotta kuvamassa ei olisi pelkästään nuoria, valkoisia naisia <3

Meille saa mielellään ehdottaa erilaisia sponsori- & yhteistyökuvioita. Yksi tavoitteemme on tehdä kuvista jättikollaasi esim. Forumin lasikulmaan tai muuhun näkyvään paikkaan. Tässäkin meitä saa mielellään auttaa.

Kuvaamme halukkaita myös ajanvarauksella, maksua vastaan. Jos haluat itsellesi tai vaikka yrityksellesi tai yhteisöllesi oman, rauhallisen #älämahdumuottiin-kuvaushetken, niin varaathan erikseen ajan (040 533 0931/Mirkku).

Yksityisistä #älämahdumuottiin-kuvauksesta veloitamme 60€/hlö (hintaan sisältyy kuvaus sekä yksi #älämahdumuottiin-tiedosto).

Kaikki tulo käytetään lyhentämättömänä #älämahdumuottiin ry:n toimintaan.