Älämahdumuottiin

English EN Finnish FI

ÄLÄ MAHDU MUOTTIIN?

#älämahdumuottiin tarina alkoi siis jo kauan sitten, mutta konkreettinen alkusysäys #älämahdumuottiin -projektille oli keväällä 2015 yhdessä Ihmistenlehti Huuman ja Syömishäiriöliittoon kuuluvan Etelän-SYLI ry:n kanssa järjestämämme Rantakunnossa -kampanja.

Sen positiivisesta vastaanotosta jäi kytemään siemen, josta kasvoi Älä mahdu muottiin -projekti, joka jatkaa tasa-arvon, suvaitsevaisuuden ja kehopositiivisuuden sanoman levittämistä. Ensimmäiset kuvauspäivät toteutettiin keväällä 2017 osana Älä laihduta -päivän kampanjointia ja kuvauksissa vierailleiden n. 150 henkilön kuvat julkaistiin Etelän-SYLIN Facebook-sivuilla.

Tällä projektilla me haluamme ravistella ajatuksia siitä minkälaisia meidän ihmisten ”kuuluu olla”. Haluamme tuoda ihmiset näkyväksi monimuotoisina, ihanina, ihmeellisinä & arvokkaina – yksin ja yhdessä. #Älämahdumuottiin -projektilla haluamme edistää tasa-arvoa, suvaitsevaisuutta, kehopositiivisuutta & itsensä hyväksymistä.

#älämahdumuottiin -projektilla annamme mahdollisuuden armollisuudelle ja erilaisuuden hyväksymiselle: uskomme, että kun näymme yhdessä erilaisina, yhteiskuntakin muuttuu sallivammaksi monimuotoisuutta (sekä fyysistä että henkistä) kohtaan.