Älämahdumuottiin

English EN Finnish FI

”Osallistuin kuvauksiin koska oma kehoni on ollut ahdistuksen kohteena lapsesta saakka. Lapsena en tosin ymmärtänyt syytä asialle, enkä vielä edes pitkälle aikuisikäänkään asti. Ymmärrystä tuli siinä vaiheessa, kun tietoinen mieleni alkoi käsitellä asiaa kehodysforiasta. Kokemukseni minuuudesta ei täsmännyt ulkokuoreni kanssa. Olin syntynyt ja kasvanut naisen kehoon kaikkine muotoineen, vaikka kokemukseni on miehinen. Kehoni tuntui kovin ahdistavalta, vääränlaiselta, mahdottomaltakin. Oli vaikea hengittää. Silti siinä kehossa täytyi elää, osaltaan täytyy vieläkin. Nyt olen kuitenkin matkalla transprosessissa ja saan mahdollisuuden muokata kehoani osittain vastaamaan kokemaani. Kuvaukset olivat tärkeä muistutus siitä, kuinka jokainen hetki elämässä on silti tärkeä riippumatta siitä, millaisessa kehossa elät. Keho voi ahdistaa, ja se saa ahdistaa, mutta vaikeaakin kehosuhdetta on mahdollista työstää armollisesti ja lempeästi.” -Eeka

Älä mahdu muottiin – kuvaukset järjestetään Tampereen ja Pohjois-Suomen SYLI-keskuksilla Maailman mielenterveyspäivänä 10.10. klo 12-16 ja Kuopion SYLI-keskuksen kuvaukset Studio Sabatilla (Vuorikatu 34) 24.10. klo 12-16.

Älä mahdu muottiin

 

SYLI-keskus Tampere

 

SYLI-keskus Pohjois-Suomi

 

SYLI-keskus Kuopio

 

Näytä vähemmän
Kategoriat: Uncategorized

0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *